ПВЦ дограма – повече за нея

Основен въпрос за всички хора решили да правят ремонт и да подменят дограмата си е, на кой да се доверят в изборът на качествена алуминиева или PVC дограма. Отговорът е лесен и ще ви обясним какво точно трябва да правите, ако се съмнявате в това дали сте взели правилното решение, защото във всеки в даден момент има доза съмнение и недоверие към фирмите.

Това, което трябва да знаете е, че при избора на алуминиева дограма е хубаво да вземете под внимание каква серия е, а именно дали е от топлата или студената, което е доста важно. За тези, които не са наясно, ще поясни, че студеният профил е без прекъснат термомост, което го прави много устойчив и страшно лек. Да, но има и друго нещо, той може да направи конденз в помещението, което никак не е хубаво, за това трябва да помислите преди да го предпочетете.

За топлата серия можем да кажем, че е с прекъснат термомост, който се залага на PVC притурка. Тук няма никакъв шанс за кондензиране, но при някои хора негативната страна е цената му, което е доста по-голяма. Въпреки това, трябва да заявим, че това наистина е по-добрият вариант, който може да има забележителна визия и здравина, подходящи за всяко едно помещение.

Другият вариант е така познатата ни PVC дограма, която е масово използвана, заради ниската й цена и разнообразието й от цветови решения. Плюсът на ПВЦ дограмите е, че и при тях няма шанс да се сблъскате с досадния и нездравословен конденз или външни явления. Те се почистват много лесно, имат изчистена визия и придават на помещенията неповторима уникалност, според вида, който сте си избрали.

На края ще кажем, че фирмата на която можете да се доверите безрезервно е тази за която споменахме, тя има богати традиции в продажбите на алуминиеви и ПВЦ профили и няма да ви подведе.